Schitterend gelegen aan de havenmond van de jachthaven in Almere Haven en het Gooimeer. Dagelijks serveren wij lunch, diner en High Tea in het restaurant of op een van de drie terrassen aan het water.
Chefkok Stefan Gasman is gespecialiseerd in bijzondere gerechten die het culinaire vakmanschap van het keukenteam onderstrepen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame en lokale ingrediënten.
Sander Nordsiek, Chris Bos en Cynthia Degenhardt en hun team zijn professionals die met de juiste adviezen over de gerechten en bijpassende wijnen zorgen voor een voortreffelijke lunch of diner.
Dat Brasserie Bakboord goed bezig is blijkt wel: top 3 notering op TripAdvisor in Almere. Nog trotser zijn wij op de toekenning voor 2020 van de Bib Gourmand van Michelin (als enige restaurant in Flevoland), wederom opgenomen in de LEKKER500 beste restaurants van Nederland en de 12 punten in de Gault&Millau gids.
Er is ruime parkeergelegenheid (gratis) en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of fiets.
Maak je keuze en geniet! Wij kijken ernaar uit om jou een fantastische culinaire beleving te geven!
Maandag t/m Zondag
vanaf 11:00